You approve using cookies according to the cookie policy by browsing our website.

Oktatási intézményeket és nagyobb projekteket támogatjuk

MagPaint és Paint For Pros termékek a világ több, mint 50 országában jelen vannak, kiváló minőségűek, és nagyon közkedveltek. Egymással akár kombinálhatóak is, egymásra is rétegezhetőek. Magyarországon Ön lehet az első kereskedők egyike, aki ezeket a kiváló termékeket a fogyasztókhoz eljuttatja.

                       

Magyarországon a hivatalos disztribúcióját mi látjuk el a márkáknak.

Természetesen ezek a termékek ugyanúgy mint bármelyik másik forgalmazott márkánk (Dixie Belle Paint, ReDesign with Prima) megvásárolhatóak bárki által a webshopunkban, a Fal festékek között.

Szeretnénk a nagyobb projekteket árkedvezménnyel támogatni, és lehetőséget biztositani, hogy közvetlenül tőlünk a nagykereskedőtől rendelje meg termékeinket.

Ezek a kiváló termékek különböző speciális festékek:

melyekről néhány bemutató kisfilmet itt tekinthet meg:

 

SketchPaint - Whiteboard felületet képező fal:

Extra erős Mágnesfesték és Mágnes paszta:

Beamer Paint - Projektor vagy mozifal:

 

Blackboard - krétával írható fal - óriási színválasztékban kapható, kiegészítőkkel

Glowing paint - sötétben világító falfesték:

Greenscreen Paint - videó háttérfal - zöld és kék színekben

Előnyök, amiket biztosítani tudunk:

  • Nagyobb projektek és megrendelések esetén egyedi árajánlat kérhető
  • Gyors kiszállítás (1-2 hét)
  • Nincs rendelési limit, csak az első rendelésnél.
  • Terméktámogatást.

Jelentkezés módja:

Az alábbi űrlapot töltse ki, és beállítjuk a kedvezményes Projekt vásárlói árakat. Minden esetben regisztrálnia kell a webáruházban! Nagyon fontos, hogy a regisztráció után, még nem a projekt árakat fogja látni. Ahhoz hogy a kedvezményes árak jelenjenek meg a webáruházban, be kell állítanunk a megfelelő vevőszintet, melyről értesítést küldünk. Alap esetben a kedvezmény 15%, de ha nagyobb tételben rendel az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani:

  • 100.000 Ft nettó rendelési értéknél 20% kedvezményt tudunk adni a fogyasztói árból, és a kiszállítás díjtalan, annak költségét átvállaljuk
  • 200.000Ft nettó rendelési érték felett 25% kedvezményt tudunk adni a fogyasztói árból, és a kiszállítás díjtalan, annak költségét szintén átvállaljuk

  • ennél nagyobb összegű rendelés esetén keresse kollégáinkat egyedi ár meghatározásáért: info@valahadesign.hu

Rendelés folyamata:

Megrendelés legjobb esetben a webáruhoz keresztül történik, de elfogadunk rendelést e-mailben, vagy telefonon is. A megrendelésről díjbekérőt küldünk, és a pénzügyi teljesítést követően 24 órán belül feldolgozunk és továbbítjuk a központi raktárba. A megrendelt termékeket 5-10 munkanapon belül eljuttatjuk a viszonteladóinkhoz. A webáruházban feltüntetett ár Bruttó ár, és nem tartalmazza a szállítási költséget. 

Nettó 100.000 Ft feletti rendelés felett INGYENES a kiszállítás.

Nettó 100.000 Ft alatt a szállítási díj a viszonteladó partnert terheli, amely ezen összeghatár alatt nettó 5000Ft.

Első vásárlás esetén minimum nettó 50.000Ft, későbbi rendelések esetén nincs értékhatárhoz kötve.

Előre utalás a rendelést követően kiküldött visszaigazolás alapján, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A számla a fizetést követően kerül kiállításra a regisztrációkor megadott számlázási adatok alapján.